Dr. Valentina Rosca

"Am construit aceasta Clinica de Dermatologie din dorinta de a asigura pacientilor mei o calitate a actului medical la cele mai inalte standarde, efectuat in deplina siguranta si intr-un cadru placut, relaxant si intim, de fapt, o alternativa de servicii medicale oferite in Policlinici aglomerate.

In cei 10 ani de activitate ca medic specialist dermatolog am acumulat experienta profesionala consolidata prin participarea continua la programe de specializare si de activitatea de cercetare medicala. Ma preocupa in mod special domeniul chirurgiei dermatologice, interventiile chirurgicale fiind partea cea mai importanta a activitatii mele.

Incerc sa ofer pacientilor mei o experienta unica, o consiliere si un program de tratament adaptat nevoilor, dar mai ales sa mentin un standard profesional inalt intr-un domeniu intr-o permanenta transformare. In Dermatologie, pe langa profesionalism si inalta pregatire, e nevoie de empatie si pasiune."

dr Valentina Rosca DR. VALENTINA ROSCA

Dr. Laura Caloiu

Doamna doctor Laura Caloiu este medic specialist in dermato-venerologie din anul 2015.Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti,si-a realizat studiile de specialitate in cadrul sectiei de dermatologie din cadrul Spitalului Clinic Colentina.

"Consider ca o buna comunicare reprezinta temelia pentru contruirea unui parteneriat intre pacient si medic,pentru ca la finalul consultatiei pacientul sa plece pe deplin lamurit in legatura cu afectiunea de care sufera si cu un tratament cat mai bine personalizat."

Ca orice medic dedicat,invata permanent,participand la cursuri,conferinte,stagii de perfectionare sustinute in Romania si in strainatate,pentru a oferii servicii medicale de calitate.

dr Laura Caloiu DR. LAURA CALOIU
Asistent Medical Mihaela Becheanu Asistent Medical Mihaela Becheanu
Asistent Manager Luminita Preda Asistent Manager Luminita Preda

Clinica-Galerie foto

doriti mai multe informatii despre dermacontrol?

CONTACTATI-NE