In ce consta procedura?

Liftingul nechirurgical cu fire de sutura resorbabile PDO reprezinta o tehnica inovativa de tratament estetic, cu rezultate surprinzatoare , constand in plasarea imediat sub nivelul pielii, in zonele de rid sau de maxima tensiune a unor fire de sutura special create. Prin stimularea metabolismului cellular, ele vor produce o matrice de rejuvenare , ale carei efecte se vor mentine pina la 2 ani .

Luxeface , firele de sutura utilizate in clinica noastra, sunt produse de catre Compania Swiss Group in urma unor cercetari stiintifice si difera de celelalte metode de rejuvenate faciala ce folosesc fire de sutura resorbabile.

Prin plasarea sub piele a firelor simple (mono) si a firelor de lifting (cog), se asigura atit regenerarea tesuturilor cat si corectarea ridurilor si reconturarea obrajilor si barbiei.

Tratamentul se desfasoara sub anestezie locala, iar recuperarea post-tratament dureaza pina la 3 zile .

Datorita calitatii deosebite a firelor de sutura si tehnicilor elaborate de tratament , nu exista riscul alergiior cutanate sau extrudarii firelor , si nu exista riscul asimetriilor faciale sau producerii de neregularitati ale pielii.

Photo

doriti mai multe informatii despre dermacontrol?

CONTACTATI-NE