Despre procedura?

Lipoliza reprezinta o modalitate non-chirurgicala de topire a unor depozite localizate de grasime din zona submandibulara si treimea inferioara a fetei .

Produsele folosite: Sagoni Melt si RRS Cellutrix contin substante cu efect de distrugere a celulelor adipoase, ulterior ele fiind preluate de catre sistemul limfatic si eliminate din organism.

Efectuarea tratamentului pe zone limitate, in sedinte repetate (3-6 sedinte) la interval de 2-3 saptamini nu va produce o suprasolicitare a organismului.

Combinarea procedurii de lipoliza cu modelarea profunda prin radiofrecventa EndyMed 3DEEP PRO va produce rezultate superioare, cu efecte de lunga durata.

In ce consta procedura?

Procedura presupune o suita de injectii subcutanate efectuate la 1cm distanta in zona de tratament, cu un disconfort minim.

Dupa procedura este necesar masajul zonei cat mai frecvent in urmatoarele 2-3 zile pentru asigurarea drenajului limfatic.

Zona tratata poate fi rosie si usor dureroasa in aceste zile.

Cat se mentin efectele?

Rezultatele tratamentului vor deveni vizibile dupa 2-3 saptamini si vor fi consolidate prin sedintele urmatoare.

Efectele vor persista 1-2 ani, in conditiile in care se va mentine un stil de viata sanatos si fara fluctuatii semnificative de greutate.

Preturi:

  • RRS Cellutrix: 460 lei/sedinta (necesare 3-6 sedinte)
  • Sagoni Melt : 700 lei/sedinta (necesare max. 3 sedinte)
Photo
Photo

doriti mai multe informatii despre dermacontrol?

CONTACTATI-NE