In ce consta procedura?

Tratamentul cu radiofrecventa fractionata reprezinta un mod eficient de a uniformiza aspectul, textura pielii, culoarea si fermitatea. Procedura combina in acelasi tratament incalzirea profunda a pielii prin radiofrecventa si efectele unui peeling mediu punctiform.

Prin eliberarea energiei profund in piele se produce o remaniere a tesutului conjunctiv cu efect de tonifiere a pielii. La contactul cu suprafata pielii se vor produce mici puncte de ablatie ce vor determina in primele ore dupa tratament o inrosire intensa a zonei tratate , urmata de descuamare fine pe parcursul a 5-7 zile.

Procedura necesita anestezie locala cu crema anestezica pentru reducerea disconfortului.

Tehologia ENDYMED pentru fermitatea pielii de la nivelul fetei si gatului raspunde celor mai exigente cerinte ale procedurile estetice non-invazive . Asigura reconturarea fetei si gatului , reducerea ridurilor si laxitatilor pielii printr-o procedura sigura si confortabila, indifferent de tipul de piele. Tratamentele corporale cu radiofrecventa ENDYMED PRO produc, prin modul unic de eliberare a energiei , modelarea conturului abdomenului, coapselor , bratelor si reducerea celulitei si laxitatilor tegumentare. Procedura este nedureroasa si nu necesita perioada de recuperare. Tratamentul consta intr-o suita de 8 sedinte efectuate la interval de 7-10 zile.

Ce afectiuni trateaza?

Tehnica de radiofrecventa fractionata a creat o inovatie in tratamentele de rejuvenarea a pielii. Este aplicabil tuturor tipurilor de piele fara a exista riscul modificarilor de culoare sau vindecarilor aberante.

Rezultate excelente se obtin pentru tratarea :

  • Cicatricilor de acnee
  • Ridurilor superficiale si medii
  • Foto- imbatrinirii
  • Petelor pigmentare
  • Leziuni active de acnee inflamatorie
  • Chiste de milia sau comedoane

doriti mai multe informatii despre dermacontrol?

CONTACTATI-NE