Dermatologia este o specialitate complexa, extrem de dinamica, cu multiple subspecialitati si in care noutatile mai ales in domeniul medicatiilor ne surprind de la an la an. Medicii Clinicii Dermacontrol ofera pacientilor posibilitatea de a beneficia de toate aceste noutati , deoarece au o pregatire solida , actualizata prin participari la manifestari stiintifice relevante si dispun de o dotare optima.

Dermatologia Pedriatica

In cadrul Clinicii Dermacontrol abordam cu profesionalism subdomeniul cu cele mai mari provocari , fiind diferite atat modul de investigare si diagnostic dar mai ales optiunile terapeutice . Ele presupun o abordare conservatoare, fara riscuri pentru siguranta micutilor pacienti precum si o atitudine prietenoasa pentru a le castiga increderea si prietenia.

Venerologia

Bolile cu transmitere sexuala creeaza implicatii sociale si personale majore in randul pacientilor. Diagnosticarea si tratamentul corect implica , pe linga investigatii de laborator si o anamneza dificila , efectuata cu tact, fara a afecta integritatea pacientului.

doriti mai multe informatii despre dermacontrol?

CONTACTATI-NE