Dermatoestetică

Fotoepilare IPL Lumenis M22


Epilarea asistata laser permite o reducere semnificativa a numarului total de fire de par terminal .

Echipamentul IPL Lumenis M22 reprezinta varful tehnologiei de acest tip, conceput si dezvoltat de catre cel mai mare producator de acest tip de pe piata.

Energia emisa de catre echipamentul IPL este absorbita selectiv de catre pigmentul brun prezent in firul de par si bulbul firului de par si transformata in caldura. In radacina firelor de par aflate in faza de crestere ( denumita anagen), caldura este capabila sa distruga vasele de sange care hranesc foliculul pilos si structurile atasate firului de par care nu vor mai genera astfel noi fire de par.Tratamentul nu poate fi considerat nici permanent , nici definitiv deoarece vor ramine intotdeauna celule stem foliculare care vor regenera o parte din foliculii pilosi . Rezultatele obtinute variaza in functie de localizarea zonei tratate, cu reducerea pina la 90% a pilozitatii de tip  terminal.

Tratamentul nu poate fi facut pe pielea bronzata si pe firele de par subtiri ( de tip vellus) sau deschise la culoare.

Recomandam efectuarea acestui tratament de catre pacientii cu patologii asociate foliculului pilos : hirsutism , foliculita , pilli recurvati sau pilli torti.


VEZI TARIFEPROGRAMEAZĂ O INTERVENȚIE
logo-white

Clinica de dermatologie clinica , chirurgie cutanata si medicina estetica infiintata in 2017, pune la dispozitia pacientilor o echipa medicala experimentata, tehnici de tratament eficiente si modalitati de diagnosticare moderna a tuturor afectiunilor cutanate.

PROGRAMEAZĂ-TE

Copyright by Dermacontrol 2022. All rights reserved.