Dermatologie clinică

CHIRURGIE DERMATOLOGICĂ


In Clinica Dermacontrol interventiile chirurgicale dermatologice se efectueaza intr-o sala de operatii complet echipata cu aparatura medicala de ultima generatie astfel incat pacientului i se ofera maximul de confort si siguranta dar si o calitate superioara a actului medical. Medicii clinicii au pregatire solida in domeniul dermatochirurgiei si experienta de mai mult de 10 ani in efectuarea interventiilor chirurgicale specifice


Biopsia


Reprezinta modalitatea prin care se recolteaza un mic fragment de tesut cutanat ce va fi examinat in laboratoare medicale specializate cu scopul a obtine un dignostic de certitudine. Prelevarea fragmentului cutanat se face sub anestezie locala , cu instrumente specifice si cu un disconfort minim pentru pacient. Rezultatul examinarii histopatologice , obtinut in maxim 7 zile , va certifica diagnosticul si medicul dermatolog va recomanda tratamentul optim pentru afectiunea diagnosticata.

logo-white

Clinica de dermatologie clinica , chirurgie cutanata si medicina estetica infiintata in 2017, pune la dispozitia pacientilor o echipa medicala experimentata, tehnici de tratament eficiente si modalitati de diagnosticare moderna a tuturor afectiunilor cutanate.

PROGRAMEAZĂ-TE


PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00-17:00

Copyright by Dermacontrol 2022. All rights reserved.