Dermatologie clinică

PSORIAZIS


Intre 3-5% din polulatia generala este purtatoare a acestei afectiuni, devenind chiar mai frecventa din cauza stilului de viata solicitant si haotic. Afectiunea prezinta predispozitie genetica si este considerata o boala autoimuna progresiva cu extindere dincolo de piele prin afectarea articulatiilor si asocierea comorbiditatilor ( diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterial, sindrom metabolic)

Diagnosticul precoce prin confirmarea histopatologica (prelevarea de biopsie cutanata) va permite alegerea tipului de tratament adaptat stadiului, extensiei si bolilor asociate ale pacientului.

In clinica dermacontrol pacientului i se vor recomanda optiuni de tratament eficiente cum ar fi fototerapia cu UVB cu banda ingusta de 311 nm(UVB-NB panou Medisun 700_, terapii sistemice standard sau biologice.

Medicii Dermacontrol vor monitoriza atent pacientul si vor institui tratamentul corect pentru a preveni aparitia complicatiilor bolii sau aparitia reactiilor adverse ale terapiilor.


VEZI TARIFEPROGRAMEAZĂ UN TRATAMENT
logo-white

Clinica de dermatologie clinica , chirurgie cutanata si medicina estetica infiintata in 2017, pune la dispozitia pacientilor o echipa medicala experimentata, tehnici de tratament eficiente si modalitati de diagnosticare moderna a tuturor afectiunilor cutanate.

PROGRAMEAZĂ-TE


PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00-17:00

Copyright by Dermacontrol 2022. All rights reserved.