Dermatoestetică

Rejuvenare IPL Lumenis M22 pentru hiperpigmentari, leziuni vasculare si riduri fine


Tehnologia avansată IPL (Lumina Pulsată Intensă) Lumenis M22 este o soluție inovatoare pentru rejuvenarea pielii, adresând eficient hiperpigmentările, leziunile vasculare și ridurile fine. Acest tratament non-invaziv îmbunătățește textura pielii, uniformizează tonul și reduce vizibilitatea vaselor sanguine dilatate și a petelor pigmentare.

În Clinica Dermacontrol, folosim IPL Lumenis M22 pentru a oferi pacienților o terapie personalizată, adaptată specificului fiecărei probleme cutanate. Procedura este rapidă, confortabilă și nu necesită timp de recuperare, fiind ideală pentru cei care doresc o îmbunătățire semnificativă a pielii fără a apela la proceduri chirurgicale.

Medicul specialist va realiza o evaluare amănunțită a pielii pentru a determina cel mai potrivit regim de tratament. Pacienții pot observa rezultate vizibile chiar după primele ședințe, cu o îmbunătățire progresivă a aspectului pielii.

Rejuvenarea IPL este sigură pentru majoritatea tipurilor de piele și este efectuată de medici experimentați, asigurând astfel un nivel ridicat de siguranță și eficiență. Pentru rezultate optime, poate fi necesar un număr variabil de ședințe, stabilite în funcție de severitatea simptomelor și răspunsul individual al fiecărui pacient.

Acest tratament reprezintă o soluție excelentă pentru cei care caută o îmbunătățire a aspectului pielii, fără a recurge la proceduri invazive, și oferă rezultate de durată, contribuind la un aspect sănătos și radiant al pielii.


VEZI TARIFEPROGRAMEAZĂ O INTERVENȚIE

logo-white

Clinica de dermatologie clinica , chirurgie cutanata si medicina estetica infiintata in 2017, pune la dispozitia pacientilor o echipa medicala experimentata, tehnici de tratament eficiente si modalitati de diagnosticare moderna a tuturor afectiunilor cutanate.

PROGRAMEAZĂ-TE


PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00-17:00

Copyright by Dermacontrol 2022. All rights reserved.