Dermatoestetică

Terapie Laser Nd-YAG Pentru Leziuni Vasculare


Terapia laser Nd-YAG reprezintă o metodă avansată și eficientă pentru tratamentul leziunilor vasculare, cum ar fi telangiectaziile (vase de sânge dilatate), rozaceea și alte tipuri de roșeață cutanată. Acest tip de laser este special conceput pentru a ținti selectiv vasele de sânge fără a afecta țesuturile înconjurătoare, oferind astfel un tratament precis și sigur.

La Clinica Dermacontrol, utilizăm terapia laser Nd-YAG pentru a oferi pacienților o soluție minim invazivă la problemele vasculare cutanate. Procesul de tratament implică aplicarea de impulsuri laser care penetrează adânc în piele, coagulând sângele din vasele afectate, care ulterior sunt eliminate de corp în mod natural.

Consultul inițial cu medicul dermatolog este esențial pentru a determina dacă această terapie este potrivită pentru dumneavoastră. Se vor evalua factorii precum tipul și extinderea leziunilor vasculare, precum și istoricul medical al pacientului.

De obicei, sunt necesare mai multe ședințe pentru a obține rezultate optime, numărul acestora variind în funcție de dimensiunea, tipul și locația leziunilor vasculare tratate. Tratamentul este bine tolerat, iar majoritatea pacienților raportează disconfort minim în timpul procedurii.

După tratament, se pot observa îmbunătățiri semnificative în aspectul leziunilor vasculare, cu o reducere vizibilă a roșeții și a aspectului inestetic. Efectele benefice sunt de lungă durată, iar pacienții se pot bucura de o piele cu aspect mai uniform și sănătos.

Terapia laser Nd-YAG este o soluție de încredere și eficientă pentru pacienții care doresc să trateze leziunile vasculare într-un mod neinvaziv și confortabil, cu rezultate durabile și satisfăcătoare.


VEZI TARIFEPROGRAMEAZĂ O INTERVENȚIE

logo-white

Clinica de dermatologie clinica , chirurgie cutanata si medicina estetica infiintata in 2017, pune la dispozitia pacientilor o echipa medicala experimentata, tehnici de tratament eficiente si modalitati de diagnosticare moderna a tuturor afectiunilor cutanate.

PROGRAMEAZĂ-TE


PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00-17:00

Copyright by Dermacontrol 2022. All rights reserved.