Dermatoestetică

TERAPIE CU PLASMĂ PROPRIE


Terapia PRP consta in microinjectarea la nivelul dermului a unei suspensii de plachete (trombocite) si plasma prelevate din sangele propriu al pacientului.

Reprezinta o tehnica relativ simpla si sigura cu scopul de a produce si accelera procesele de regenerare si reinnoire ale pielii.

Trombocitele sunt fragmente de celule din sangele uman ce contin factori de crestere esentiali cu rol in stimularea fibroblastelor si celulelor din vasele de sange iar plasma reprezinta un mediu bogat in nutrienti, vitamine, hormoni, electroliti si proteine adaptate necesitatilor tisulare. Extragerea acestor doua componente print-o tehnica speciala si injectarea suspensiei astfel obtinute , produce efecte terapeutice aplicabile in multiple afectiuni:

Terapia plagilor cronice (ulceratii cronice , venoase, arteriale , diabetice)


Refacerea tesuturilor cutanate dupa proceduri estetice : laser, peeling chimic , dermapen , lifting chirurgical


Terapia cicatricilor recente


Regenerarea foliculului pilos (pre-si post implant de par , alopecia androgenetica, efluviu telogen)


Aplicatii in ortopedie, in afectiuni musculoscheletale



In functie de patologia tratata, se recomanda mai multe sedinte terapeutice (3-6) spatiate la 3 saptamini . Tratamentul se efectueaza in anestezie locala (injectabila sau crema anestezica) pentru reducerea disconfortului.


VEZI TARIFEPROGRAMEAZĂ UN TRATAMENT
logo-white

Clinica de dermatologie clinica , chirurgie cutanata si medicina estetica infiintata in 2017, pune la dispozitia pacientilor o echipa medicala experimentata, tehnici de tratament eficiente si modalitati de diagnosticare moderna a tuturor afectiunilor cutanate.

PROGRAMEAZĂ-TE


PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00-17:00

Copyright by Dermacontrol 2022. All rights reserved.