Dermatologie clinică

Chirurgia pleoapelor: Blefaroplastie, Xantelasma palpebrala


Chirurgia pleoapelor: Blefaroplastie

Pleoapele lăsate sau excesul de piele la nivelul acestora pot da un aspect îmbătrânit sau obosit, afectând nu doar estetica, dar și câmpul vizual al pacientului. Blefaroplastia reprezintă soluția chirurgicală destinată corectării acestor imperfecțiuni, îmbunătățind aspectul pleoapelor și, în unele cazuri, chiar și vederea.

Pacienții optează pentru această procedură din cauze diverse: îmbătrânire, predispoziție genetică sau modificări post-traumatice. În Clinica Dermacontrol, evaluăm cu atenție fiecare pacient pentru a recomanda abordarea chirurgicală potrivită.

Procedura de blefaroplastie, realizată în condiții optime de securitate și cu echipamente moderne, va oferi rezultate naturale și de durată. Medicii noștri specialiști vă vor consilia cu privire la perioada de recuperare și îngrijirile necesare post-operatorii.

Xantelasma palpebrala

Xantelasma palpebrala reprezintă depozite galbene, plate de lipide sub pielea pleoapelor, fiind adesea asociate cu hipercolesterolemia. Deși sunt benigne și nu provoacă disconfort, pot crea neliniște din punct de vedere estetic.

Originea acestor depozite poate fi legată atât de factori genetici, cât și de tulburări metabolice. În Clinica Dermacontrol, realizăm investigații detaliate pentru a identifica cauza apariției xantelasmei și pentru a propune tratamentul adecvat.

Opțiunile de tratament includ excizia chirurgicală, laserul sau tratamentele topice. Este esențială colaborarea strânsă cu medicul dermatolog pentru a alege cea mai potrivită modalitate de tratament și pentru monitorizarea eficienței acestuia.


logo-white

Clinica de dermatologie clinica , chirurgie cutanata si medicina estetica infiintata in 2017, pune la dispozitia pacientilor o echipa medicala experimentata, tehnici de tratament eficiente si modalitati de diagnosticare moderna a tuturor afectiunilor cutanate.

PROGRAMEAZĂ-TE


PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00-17:00

Copyright by Dermacontrol 2022. All rights reserved.