Dermatoestetică

ACID HIALURONIC


Injectarea de acid hialuronic reprezinta cea mai spectaculoasa modalitate dermatoestetica de restabilire a aspectului intinerit al pielii, cu rezultate imediate.

Acidul hialuronic este substanta ideala pentru a restabili volumul si conturul fetei sau al buzelor, de atenuare a cearcanelor sau de corectie a asimetriilor sau defectelor faciale.

Folosim substante de calitate superioara (Allergan , Teoxane), cu remanenta mare , ce se integreaza perfect in tesuturi si avem o experienta de peste 10 ani in utilizarea lor.


Marire buze

Marirea buzelor, corectia micilor asimetrii ale acestora, restabilirea conturului, hidratarea si crearea proportiilor naturale a buzelor reprezinta cele mai solicitate proceduri estetice.

Corectiile sunt nedureroase, minim invazive (cu ace mici sau canula) cu efecte vizibile imediat si riscuri minime de complicatii. Datorita substantelor pe care le utilizam in clinica noastra, buzele isi vor pastra elasticitatea si senzualitatea, iar rezultatele vor persista inca 6-12 luni

Pentru un zambet perfect te asteptam sa ne vizitezi!Corectia volumelor faciale

Procesul fiziologic de imbatranire este unul tridimensional si afecteaza nu numai elasticitatea tegumentelor, ci si tesutul adipos subcutanat sau ligamentele de sustinere. Toate aceste modificari ale structurior moi (piele, tesut subcutanat) sunt asociate cu atonia si hipotrofia musculara si resorbtia structurilor osoase, ceea ce creaza un aspect „scheletizat” al fetei. Corectiile profunde cu acid hialuronic de concentratie mare, plasat in zonele de maxim impact vor creea un efect de lifting imediat, in timp ce vor fi restabilite volumul si conturul fetei


Corectie santuri nazogeniene

Aceste depresiuni situate de o parte si de alta a coltului gurii, reprezinta una dintre primele modificari datorate varstei. Accentuarea lor este consecinta pierderii elasticitatii pielii, expunerii neprotejate la soare, ingrijirii insuficiente a pieli (hidratare, demachiere), modificarilor hormonale, redistributiei tesutului adipos din cauza gravitatiei sau modificarii greutatii.

Corectia cu acid hialuronic de densitate mare permite atenuarea sau chiar stergerea acestor depresiuni intr-un timp scurt printr-o procedura de injectare cu canula, sub anestezie locala. Efectele au remanenta de 6-12 luni sau chiar mai mult, pot fi sustinute prin asocierea altor corectii efectuate simultan: marire pometi, corectie riduri periorale


Tratament cearcane

Corectia cearcanelor reprezinta o provocare atit pentru medic cat si pentru pacient.

Cauzele prezentei cearcanelor sunt multiple: constitutionale (genetice), unele suferinte interne, factori hormonali , deshidratarea, pierderea elasticitatii pielii de la nivelul pleoapelor inferioare, oboseala cronica.

In functie de aceste cauze , medicul va stabili un plan de tratament ce poate include:


injectarea de acid hialuronic ( Redensity II ) pentru atenuarea depresiunilor


peeling chimic pentru atenuarea coloratiei brune


Tratament cu Dermapen sau mezoterapie cu amestecuri de substante revitalizante pentru refacerea texturii pielii si reducerea ridurilor fine perioculare


tratament cu radiofrecventa fractionata Endymed 3DEEP FSR


produse dermatocosmetice speciale cu vitamine antioxidante si vitamina K pentru coloratia albastruie


Tratament riduri decolteu, gat, maini

Tratamentul zonelor delicate extrafaciale necesita proceduri combinate : folosirea de fillere cu acid hialuronic , mezoterapie sau tratamente laser fractionate .

Revitalizarea si rejuvenarea acestor zone se face in sedinte multiple pentru a evita tratamentele agresive ce pot duce la reactii adverse, neregularitati ale suprafetei pielii sau rezultate insuficiente (de ex. persistenta petelor hiperpigmentare)

logo-white

Clinica de dermatologie clinica , chirurgie cutanata si medicina estetica infiintata in 2017, pune la dispozitia pacientilor o echipa medicala experimentata, tehnici de tratament eficiente si modalitati de diagnosticare moderna a tuturor afectiunilor cutanate.

PROGRAMEAZĂ-TE


PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00-17:00

Copyright by Dermacontrol 2022. All rights reserved.