Dermatologie clinică

Diagnosticul și tratamentul tumorilor cutanate


Tumorile cutanate reprezintă o preocupare majoră în domeniul dermatologiei, având în vedere potențialul lor de malignitate și impactul pe care îl pot avea asupra sănătății pacienților. Acestea pot apărea sub diferite forme și dimensiuni, variind de la leziuni benigne până la tumori maligne ce necesită intervenție rapidă.

În Clinica Dermacontrol, abordăm cu seriozitate și profesionalism orice suspiciune de tumoră cutanată. Primul pas este diagnosticul corect. Acesta se realizează printr-o evaluare clinică detaliată, examen dermatoscopic și, când este necesar, prin biopsie cutanată pentru a determina natura exactă a leziunii.

După stabilirea diagnosticului, se discută cu pacientul despre opțiunile de tratament. Tumorile benigne pot fi uneori monitorizate sau îndepărtate pentru motive estetice sau de confort. În cazul tumorilor maligne, tratamentul poate varia de la excizie chirurgicală, crioterapie, până la terapii mai complexe precum chimioterapia sau radioterapia, în funcție de stadiul și tipul tumorii.

La Dermacontrol, punem accent pe informarea pacientului și pe alegerea celor mai bune modalități de tratament, având în vedere atât sănătatea, cât și confortul pacientului. Recomandăm tuturor pacienților să se prezinte pentru control dermatologic regulat, în special dacă observă modificări la nivelul pielii, pentru a preveni și detecta din timp orice afecțiune.


VEZI TARIFEPROGRAMEAZĂ UN TRATAMENT
logo-white

Clinica de dermatologie clinica , chirurgie cutanata si medicina estetica infiintata in 2017, pune la dispozitia pacientilor o echipa medicala experimentata, tehnici de tratament eficiente si modalitati de diagnosticare moderna a tuturor afectiunilor cutanate.

PROGRAMEAZĂ-TE


PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00-17:00

Copyright by Dermacontrol 2022. All rights reserved.