Dermatologie clinică

ROZACEE


Cea mai frecventa manifestare este reprezentata de cuperoza: o reactivitate exagerata a vaselor  de sange de la nivelul fetei si decolteului cu inrosire persistenta, accentuata de variatii de temperatura,  expunere la soare, produse cosmetice, unele alimente sau medicamente.

Cauzeaza disconfort prin aspectul inestetic si sensibilitatea marcata a pielii, cu aparitia intolerantei la multiple produse de ingrijire sau machiaj.

Un alt stadiu este reprezentat de aparitia papulelor sau pustulelor asemanatoare celor din acnee sau chiar afectarea oculara (ochi inrositi, pleoape edematiate, senzatie de uscaciune si discomfort ocular.

Identificarea corecta a acestei afectiuni si consilierea pacientului de catre medicul specialist dermatolog este esentiala pentru prevenirea agravarilor.

In urma consultatiei se vor identifica factorii agravanti, se vor exclude afectiuni similare (eczema, lupus).

Tratamentul implica:

UTILIZAREA MEDICAMENTELOR IN APLICATII LOCALE SAU ADMINISTRAREA ORALA


TRATAMENTE LASER CARE TINTESC VASELE DE SANGE DILATATE (LASER LUMENIS M22 MODUL IPL SI ND-YAG)


SCHIMBAREA MODULUI DE INGRIJIRE A PIELII (COSMETICE SPECIAL SI FOTOPROTECTIE ADECVATA).

logo-white

Clinica de dermatologie clinica , chirurgie cutanata si medicina estetica infiintata in 2017, pune la dispozitia pacientilor o echipa medicala experimentata, tehnici de tratament eficiente si modalitati de diagnosticare moderna a tuturor afectiunilor cutanate.

PROGRAMEAZĂ-TE


PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00-17:00

Copyright by Dermacontrol 2022. All rights reserved.