Dermatoestetică

Remodelare facială și corporală cu radiofrecvență tripolară Endymed 3 DEEP PRO


Odată cu înaintarea în vârstă, pielea își pierde elasticitatea și fermitatea, determinând apariția ridurilor și lăsarea pielii. Pe lângă acestea, factorii precum expunerea la soare, stilul de viață și predispoziția genetică pot influența aspectul tenului și al siluetei. Remodelarea facială și corporală cu radiofrecvență tripolară reprezintă soluția avansată pentru aceste provocări estetice.

Dispozitivul Endymed 3 DEEP PRO, un avans tehnologic în domeniul esteticii, folosește radiofrecvența tripolară pentru a stimula producția de colagen și elastină, având drept rezultat o piele mai fermă, tonifiată și cu un aspect întinerit.

La Clinica Dermacontrol, specialiștii noștri sunt pregătiți să ofere tratamente personalizate pentru fiecare pacient. Procedura este minim invazivă, fără durere și fără perioadă de recuperare, fiind ideală pentru cei care își doresc rezultate rapide, dar fără a apela la intervenții chirurgicale.

Efectele tratamentului cu Endymed 3 DEEP PRO sunt vizibile după primele ședințe, pielea devenind mai fermă, ridurile diminuându-se, iar conturul feței și corpului redobândindu-și forma armonioasă. Pentru rezultate optime și de durată, recomandăm un program de ședințe stabilit împreună cu medicul specialist.


VEZI TARIFEPROGRAMEAZĂ O INTERVENȚIE

logo-white

Clinica de dermatologie clinica , chirurgie cutanata si medicina estetica infiintata in 2017, pune la dispozitia pacientilor o echipa medicala experimentata, tehnici de tratament eficiente si modalitati de diagnosticare moderna a tuturor afectiunilor cutanate.

PROGRAMEAZĂ-TE


PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00-17:00

Copyright by Dermacontrol 2022. All rights reserved.