Dermatoestetică

Radiofrecvență fracționată


In ce consta procedura?

Tratamentul cu radiofrecventa fractionata reprezinta un mod eficient de a uniformiza aspectul, textura pielii, culoarea si fermitatea. Procedura combina in acelasi tratament incalzirea profunda a pielii prin radiofrecventa si efectele unui peeling mediu punctiform.

Prin eliberarea energiei profund in piele se produce o remaniere a tesutului conjunctiv cu efect de tonifiere a pielii. La contactul cu suprafata pielii se vor produce mici puncte de ablatie ce vor determina in primele ore dupa tratament o inrosire intensa a zonei tratate , urmata de descuamare fine pe parcursul a 5-7 zile.

Procedura necesita anestezie locala cu crema anestezica pentru reducerea disconfortului.


Tehologia ENDYMED

Tehologia ENDYMED pentru fermitatea pielii de la nivelul fetei si gatului raspunde celor mai exigente cerinte ale procedurile estetice non-invazive . Asigura reconturarea fetei si gatului , reducerea ridurilor si laxitatilor pielii printr-o procedura sigura si confortabila, indifferent de tipul de piele. Tratamentele corporale cu radiofrecventa ENDYMED PRO produc, prin modul unic de eliberare a energiei , modelarea conturului abdomenului, coapselor , bratelor si reducerea celulitei si laxitatilor tegumentare. Procedura este nedureroasa si nu necesita perioada de recuperare. Tratamentul consta intr-o suita de 8 sedinte efectuate la interval de 7-10 zile.


Ce afectiuni trateaza?

Tehnica de radiofrecventa fractionata a creat o inovatie in tratamentele de rejuvenarea a pielii. Este aplicabil tuturor tipurilor de piele fara a exista riscul modificarilor de culoare sau vindecarilor aberante.

Rezultate excelente se obtin pentru tratarea :

Cicatricilor de acnee


Ridurilor superficiale si medii


Foto-imbatrinirii


Petelor pigmentare


Leziuni active de acnee inflamatorie


Chiste de milia sau comedoaneVEZI TARIFEPROGRAMEAZĂ O INTERVENȚIE

logo-white

Clinica de dermatologie clinica , chirurgie cutanata si medicina estetica infiintata in 2017, pune la dispozitia pacientilor o echipa medicala experimentata, tehnici de tratament eficiente si modalitati de diagnosticare moderna a tuturor afectiunilor cutanate.

PROGRAMEAZĂ-TE


PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00-17:00

Copyright by Dermacontrol 2022. All rights reserved.