Dermatologie clinică

ÎNDEPĂRTAREA ALUNIȚELOR


Nevii (alunitele) sunt leziuni pigmentare ce se pot exciza fara riscuri. Medicul dermatolog poate recomanda indepartarea lor atunci cand aspectul lor devine neregulat sau exista o modificare a formei si distributiei pigmentului. Indepartarea alunitelor se face chirurgical, sub anestezie locala, la o distanta de 2mm de leziune, iar leziunea va fi trimisa la examinare histopatologica in laboratoare medicale specializate. Fiindca dermatologii nostri au o experienta indelungata, procedura va fi efectuata nu numai corect din punct de vedere medical , ci si estetic, cu minim de urme pe piele.

In Clinica DermaControl efectuam controlul alunitelor si instruim pacientii in legatura cu autoexaminarea , monitorizarea periodica dermatoscopica in scopul preventiei aparitiei formelor avansate de melanom. Suntem o echipa cu experinta vasta in diagnosticarea formelor incipiente de melanom si in tratamentul chirurgical , conform ghidurilor internationale in vigoare.

logo-white

Clinica de dermatologie clinica , chirurgie cutanata si medicina estetica infiintata in 2017, pune la dispozitia pacientilor o echipa medicala experimentata, tehnici de tratament eficiente si modalitati de diagnosticare moderna a tuturor afectiunilor cutanate.

PROGRAMEAZĂ-TE


PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00-17:00

Copyright by Dermacontrol 2022. All rights reserved.