Dermatoestetică

Terapii laser ablativ CO2


Folosirea laserului de tip CO2 fractionat reprezinta cea mai eficienta varianta de terapie pentru tratamentul cicatricilor dupa acnee, arsuri,  chirurgicale sau traumatice .

Fasciculul laser este fractionat in zeci de microfascicule care vor produce micropuncte de ablatie la nivelul leziunilor inestetice si stimuleaza un proces de vindecare controlat, superficial si profund in functie de setarea aparatului .

Acest tip de laser chirurgical ofera rezultate cosmetice excelente pentru tratamentul :

– cicatricilor Keloide, hipertrofice sau atrofice

– cicatricilor postarsura , indiferent de vechime

– cicatrici postacnee localizate la nivelul fetei, trunchiului

– riduri fine faciale – inclusiv periocular

– vergeturi

– aspectului de piele seboreica cu pori largi

– modificarilor de textura si culoare asociate fotoagresiunii

Procedura laser Co2 fractionat necesita consultatie prealabila , pregatire preoperatorie si un plan de ingrijire postoperator pentru maximizarea rezultatelor .

Tratamentul se efectueaza de catre medicul dermatolog cu pregatire in efectuarea acestei proceduri , necesita anestezie locala (crema anestezica sau anestezie injectabila) si dureaza intre 30-45 de minute in functie de indicatie si zona tratata.

Pentru prevenirea unor complicatii tranzitorii ( hiperpigmentare sau hipopigmentare, roseata sau inflamatie persistenta ) pacientul va instruit sa foloseasca consecvent crema de fotoprotectie cu SPF 50 pre- si post- operator.

logo-white

Clinica de dermatologie clinica , chirurgie cutanata si medicina estetica infiintata in 2017, pune la dispozitia pacientilor o echipa medicala experimentata, tehnici de tratament eficiente si modalitati de diagnosticare moderna a tuturor afectiunilor cutanate.

PROGRAMEAZĂ-TE

Copyright by Dermacontrol 2022. All rights reserved.