Dermatoestetică

Lifting facial cu fire resorbabile APTOS Threads


Lifting facial nechirurgical cu fire de suspensie APTOS pentru pometi, linia mandibulara, zona submandibulara si sprincene 

Liftingul nechirurgical cu fire resorbabile reprezinta o tehnica avansata de repozitionare a tegumentelor fetei si gatului ptozate in urma procesului de imbatrinire sau pentru corectia asimetriilor faciale dobandite (paralizii faciale) sau constitutionale.

Metoda consta in implantarea imediat sub piele a unor fire de sutura resorbabile cu un design special creat pentru a se insera si integra fara riscuri in tegumentele faciale , cu un efect de sustinere si revitalizare spectaculos .

Efectul de lifting este unul imediat dar in cateva zile de la inserarea firelor se va declansa un proces de inflamatie care va duce la dizolvarea firelor de sutura si va genera o restructurare a pielii cu efect maxim la 2 luni si durata de pina la 2 ani .

Tratamentul se desfasoara sub anestezie locala si implica o perioada de recuperare postoperatorie de 5 zile .

Datorita calitatii deosebite a firelor APTOS si a tehnicilor elaborate de plasare la nivelul pielii, metoda este sigura si cu efecte spectaculoase .


VEZI TARIFEPROGRAMEAZĂ O INTERVENȚIE
BEFORE
AFTER
logo-white

Clinica de dermatologie clinica , chirurgie cutanata si medicina estetica infiintata in 2017, pune la dispozitia pacientilor o echipa medicala experimentata, tehnici de tratament eficiente si modalitati de diagnosticare moderna a tuturor afectiunilor cutanate.

PROGRAMEAZĂ-TE


PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00-17:00

Copyright by Dermacontrol 2022. All rights reserved.