Dermatoestetică

Ultraformer III – Lifting facial si corporal cu HIFU


Ultraformer III este cea mai moderna tehnologie HIFU aparuta pe piata. Undele emise de catre acest dispozitiv revolutionar sunt aceleasi ca ultrasunetele emise de catre aparatele de ecografie . In acest caz undele sunt emise paralel pentru a crea o imagine , insa in cazul Ultraformer III undele sunt focusate si concentrate intr-un singur punct , sub suprafata pielii. La punctul de concentrare a energiei undele produc o mica leziune . Aceasta injurie controlata va activa mecanisme complexe de regenerare a tesuturilor subcutanate cu efect pe textura si laxitatea cutanata .

Aparatul dispune de mai multe piese interschimbabile , construite in asa fel incat creeaza puncte de focusare la adancimi bine definite. Prima trecere va actiona in profunzime, la limita dintre muschi si fascia musculara . A doua trecere pozitioneaza punctele de focus in grasimea subcutanata. A treia trecere va actiona mai superficial , imediat sub suprafata pielii. Va fi astfel generata o multitudine de puncte de focus cu efect de contractie a pielii. Contractia este secundara neocolagenezei .

Metoda presupune un usor disconfort si durere in anumite puncte, nu necesita insa anestezie.

Tratamentul acopera toate zonele : facial – inclusiv periocular, gat , decolteu precum si corporal : abdomen, coapse, fese , brate 

Dupa tratament poate ramine o discreta inrosire a zonei cateva ore si o tumefactie pentru cateva zile . Rezultatele sunt vizibile imediat si se imbunatatesc in urmatoarele 1-2 luni 

Sedintele se succed la 2 luni interval , fiind recomandate 3 sedinte /an 

logo-white

Clinica de dermatologie clinica , chirurgie cutanata si medicina estetica infiintata in 2017, pune la dispozitia pacientilor o echipa medicala experimentata, tehnici de tratament eficiente si modalitati de diagnosticare moderna a tuturor afectiunilor cutanate.

PROGRAMEAZĂ-TE


PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00-17:00

Copyright by Dermacontrol 2022. All rights reserved.